Thought we'd have a little fun and do another "YES" OR "BS" Quiz.   See how much you think you know!!   Most of all enjoy!

 

Answer "Yes" if you think the statement is true, or "BS" if you think the statement is false.

 

1. Yes or BS: A cow gives nearly 200,000 glasses of milk in her lifetime?
(ANSWER: Yes)

 

2. Yes or BS: the first Super Bowl was played in 1969?
(ANSWER: BS; it was played in 1967)

 

3. Yes or BS: a violin has five strings?
(ANSWER: BS; it only has four strings)

 

4. Yes or BS: your tongue is the only muscle in your body that is attached only at one end?
(ANSWER: Yes)

 

5. Yes or BS: Abraham Lincoln's mom died when she drank the milk of a cow that grazed on poisonous snakeroot?
(ANSWER: Yes)

 

6. Yes or BS: early Romans used porcupine quills as darts?
(ANSWER: BS; they used them as toothpicks)

 

7. Yes or BS: French was the official language of England for over 600 years?
(ANSWER: Yes)

 

8. Yes or BS: Australia is the only country that is also a continent?
(ANSWER: Yes)

 

9. Yes or BS: a camel can last longer without water than a rat can?
(ANSWER: BS)

 

10. Yes or BS: in relation to its size, the ordinary house spider is eight times faster than an Olympic sprinter?
(ANSWER: Yes)

 

11. Yes or BS: in baseball, there are three outs in an inning?
(ANSWER: BS, there are six outs in an inning)

 

12. Yes or BS: during World War II, the national speed limit was 35 miles per hour?
(ANSWER: Yes)

 

13. Yes or BS: Disney's first PG-rated movie was Who Framed Roger Rabbit in 1988?
(ANSWER: BS; it was The Black Hole in 1979)

 

14. Yes or BS: the energy in an average one-day hurricane could power the United States for three years?
(ANSWER: Yes)

 

15. Yes or BS: there are about 6,800 languages in the world?
(ANSWER: Yes)