Answer "Yes" if you think the statement is true, or "BS" if you think the statement is false.

 

1. Yes or BS: polar bears can smell a seal from 20 miles away?
(ANSWER: Yes)

 

2. Yes or BS: on average, left-handed people live longer than right-handed people do?
(ANSWER: BS. Right-handed people live, on average, 9 years longer than left-handed people do)

 

3. Yes or BS: windmills always turn counter-clockwise?
(ANSWER: Yes)

 

4. Yes or BS: in the wild, the poinsettia flower can reach a height of 60 feet?
(ANSWER: BS. They reach a height of 12 feet)

 

5. Yes or BS: because of the rotation of the Earth, you can throw a ball farther to the west than to the east?
(ANSWER: Yes)

 

6. Yes or BS: the human brain feels pain?
(ANSWER: BS. The brain processes pain signals but it does not feel any pain)

 

7. Yes or BS: the largest employer in the world is Wal-Mart?
(ANSWER: BS. The world's largest employer is the Indian railway system in India, employing over 1.6 million people)

 

8. Yes or BS: hummingbirds are the only creatures that can fly backwards?
(ANSWER: Yes)

 

9. Yes or BS: no word in the English language ends with the letters "mt"?
(ANSWER: BS. "Dreamt" does)

 

10. Yes or BS: babies are color-blind when they are born?
(ANSWER: Yes)

 

11. Yes or BS: women sweat more than men?
(ANSWER: BS. Men sweat more because the female body can better regulate the amount of water they lose)

 

12. Yes or BS: Albert Einstein never wore socks?
(ANSWER: Yes)

 

13. Yes or BS: chicken liver can be used to change type A blood to type O blood?
(ANSWER: Yes)

 

14. Yes or BS: the average adult has approximately 18 pounds of skin?
(ANSWER: BS. They have about 6 pounds of skin)

15. Yes or BS: the lifespan of a rhinoceros is about 85 years?
(ANSWER: BS, it's about 50 years)

 

16. Yes or BS: the silk that is produced by spiders is stronger than steel, pound for pound?
(ANSWER: Yes)

 

17. Yes or BS: if you dug a hole to the center of the earth and dropped a brick in it, it would take 45 minutes for it to reach the bottom?
(ANSWER: Yes)

 

18. Yes or BS: pomegranates have more antioxidants than any other fruit or vegetables?
(ANSWER: BS. Blueberries have the most antioxidants)

 

19. Yes or BS: in space, astronauts cannot cry because there is no gravity?
(ANSWER: Yes)

 

20. Yes or BS: Gatorade was named for the University of Florida Gators where it was first developed.
(ANSWER: Yes)