Well--since it IS Easter Weekend---How much do you really know about this special holiday.   To me it's the resurrection of Jesus that give us the gift of eternal life by believing in Him.   But there is a bit more to Easter---like Easter Egg Hunts and some Easter Candy.  So...here's a little Q & A for you, courtesy of your "Early Morning Radio Pal!"

GettyImagesWilliamThomasCain

1. How many chocolate bunnies are made for Easter each year: 60 million, 90 million or 120 million?
(ANSWER: 90 million)

2. Approximately what percent of Americans attend church on Easter: 40 percent, 50 percent or 60 percent?
(ANSWER: 60 percent)

3. True or false: the Easter Bunny was created by Walt Disney?
(ANSWER: False)

4. In 1953, it took 27 hours to create a Marshmallow Peep. How long does it take today: six minutes, 16 minutes or 60 minutes?
(ANSWER: Six minutes)

5. Which color Peeps are the most popular: pink, white or yellow?
(ANSWER: Yellow, followed by pink, lavender, blue and white)

6. The Easter Egg Roll at the White House has been a tradition since: 1778, 1878 or 1978? 
(ANSWER: 1878)

7. True or false: Americans consume 160 billion jellybeans at Easter?
(ANSWER: False – we consumer 16 billion jellybeans at Easter)

8. What is the most popular color of jellybean?
(ANSWER: Red)

9 Which are more popular: those solid chocolate bunnies or hollow chocolate bunnies?
(ANSWER: Solid chocolate bunnies)

10. True or false: in the old days, pretzels were associated with Easter?
(ANSWER: True, because the twists of the pretzel were thought to resemble arms crossing in prayer)

11. Which is the biggest candy consuming holiday: Easter or Halloween? 
(ANSWER: Halloween, but barely. Americans spend $2 billion for Halloween candy and $1.9 billion for Easter candy)

Now--some Yes OR BS questions for you!!

1. Solving murder mysteries is very popular in Norway during Easter.
(ANSWER: Yes)

2. The first Easter baskets were made to imitate bird nests.
(ANSWER: Yes)

3. The first chocolate eggs were made by Hershey in 1905.
(ANSWER: B.S. – the first chocolate eggs were made in Germany in the 19th century)

4. In Japan, people celebrate Easter by throwing raw colored eggs at their own

5. Good Friday is a state holiday in 12 of the United States.
(ANSWER: Yes--including North Dakota)

6. It is illegal for a human to dress up in a bunny costume in the state of Montana.
(ANSWER: B.S.)

7. Cadbury Eggs are the most popular Easter candy.
(ANSWER: B.S. – they are fourth, behind chocolate bunnies, Peeps and jellybeans)

8. The traditional act of painting eggs is called Pysanka.
(ANSWER: Yes)

9. The world Peeps-eating record is 56 in 30 seconds.
(ANSWER: B.S. – competitive eater Takeru Kobayashi holds the record, which is 25 Peeps in 30 seconds)